Mr. Ivo

Doerak Motorboot 8.5 meter. 2 tot 6 personen.

Prijzen per week € 605,- tot € 1025,

Met boegschroef

Kachel

Toilet

Douche

Motorboot huren in Heerenveen

Mr. Ivo is een Doerak 850 AK die u in Friesland kunt huren bij Bootverhuur Kalf in Heerenveen.
Deze ruime en knusse motorboot is compleet voorzien van een nieuw modern interieur met douche en er is een nieuwe cabrioletkap op gezet zodat u, wanneer de zon schijnt, volop kunt genieten van het mooie weer!

Wilt u een goed onderhouden maar ook voordelige boot huren, dan is deze ruime boot uitermate geschikt voor een vaarvakantie op de Friese meren en in de kop van Overijssel.

Ideale motorboot voor kleine gezinnen

Mr. Ivo is de ideale motorboot voor 5-6 personen. Door de lage doorvaart hoogte en diepgang kan hij op de mooiste plekjes van Friesland komen, die u anders zeker zou moeten missen. Ook kunt u een rubberbootje als bijboot huren. Deze bijboot beschikt over een 4 PK, 4-takt buitenboordmotor. Prachtig voor de kinderen, maar ook voor volwassenen om smalle vaartjes in te varen en unieke locaties te bekijken. De ideale motorboot dus voor een vaarvakantie met kleine gezinnen of stellen.

De Mr. Ivo, Klaas en Gerrit zijn een mooie tussenmaat in onze vloot. U kunt het beste een van deze Doerakken kiezen wanneer u als eens wat vaker hebt gevaren maar onze grotere boten nog iets te groot vindt.

Huisdieren zijn op al onze boten toegestaan. En u mag met deze boot varen zonder vaarbewijs.

Bekijk de beschikbaarheid en boek Mr. Ivo

Kijk voor beschikbaarheid en prijzen in onderstaand overzicht en reserveer uw motorkruiser bij Yachtcharter en Bootverhuurkalf in Friesland

Weinig vaarervaring?

Gratis boot voor beginners les of “voor vertrek” training.