Boot huren in Overijssel

Bootverhuur in Overijssel

Als u een boot wilt huren in Overijssel dan zult u een ruim aanbod van kano’s, sloepen en toerbootjes vinden op het internet. Het aanbod met motorjachten is hier echter enigszins beperkt.

Doordat de vaarroutes vanuit Heerenveen naar de Kop van Overijssel goed te bevaren zijn en ook nog eens zeker de moeite waard qua natuur en aanlegplaatsen, zijn wij naast Friesland ook volop actief m.b.t. bootverhuur in deze provincie.

Landschap en bezienswaardigheden

De omgeving rond het water en de watersportplaatsen zijn hier zeker de moeite waard. Vanaf de boot op het water zul je zien dat de omgeving en het landschap veel afwisseling biedt. En de watersportplaatsen in dit gebied zijn allen bruisend en gezellig te noemen. Ook het aantal jachthavens zijn ruim bedeeld, allen met goede voorzieningen. Kijk voor vertrek ook eens op de website het landschap in Overijssel voor heel veel prachtige informatie.

Onze vloot motorboten

Wilt u een voordelige boot huren in Overijssel, dan bieden wij u stabiele en betrouwbare motorjachten van 2 en 3 persoons tot 6 personen.

U hebt hierbij de keuze uit 9 Doerak motorjachten om te huren en een Tjeukemeer Kruiser.

Uiteraard bent u bij Bootverhuur Kalf ook aan het juiste adres voor voordelige vaarvakantie op de Friese meren. Bij ieder motorjacht leveren wij kosteloos een waterkaart voor de mooiste vaarroutes in Friesland en Overijssel.