Mr. Fred

Motorboot 8.00 meter. 4 personen

Prijzen per week € 525,- tot € 940,

Met boegschroef

Kachel

Toilet

Zwemplateau

Mr. Fred is een Doerak 780 met een open kuip en ruime achterkajuit. Een Doerak is een motorboot met prima vaareigenschappen, is erg stabiel en biedt verrassend veel ruimte. De boot is geschikt voor 4 personen.

Mr. Fred heeft een ruime open kuip met zitplaatsen in de kuip en is voorzien van een boegschroef, tv, verwarming een extra groot zwemplateau en heeft rondom een hoge railing. Waardoor deze motorboot extra aantrekkelijk is om te huren voor beginnende watersporters.
Dankzij de hete lucht verwarming is deze Doerak 780 ook zeer geschikt voor bootverhuur in Friesland in het voor- en naseizoen, zodat u er altijd lekker warm bij zit tijdens uw vaarvakantie!

De Mr. Fred is erg geschikt voor de beginnende watersporters met kinderen. Doordat de Mr. Fred een lengte heeft van 8 meter hebt u veel overzicht en is het aanleggen makkelijker dan met een grotere Doerak. Wij adviseren beginners dan ook te beginnen op de Mr. Jaap of Mr. Fred.

Op al onze boten zijn huisdieren toegestaan en al onze schepen zijn vaarbewijsvrij!

Bekijk de impressiefilm van motorboot Mr. Fred

Bij het bekijken van bijgaand filmpje krijgt u een goede indruk van de boot en het interieur.

Bekijk de beschikbaarheid en boek Mr. Fred

Kijk voor beschikbaarheid en prijzen in onderstaand overzicht en reserveer uw motorkruiser bij Yachtcharter en Bootverhuurkalf in Friesland

Weinig vaarervaring?

Gratis boot voor beginners les of “voor vertrek” training.