• +31 (0)634303885
  • info@bootverhuurkalf.nl
  • Yachtcharter Kalf

Nieuw jacht: Mr. Bertus

Nieuw jacht: Mr. Bertus

Dennis Kalf No Comment

bertus_bootverhuur_kalf

In augustus 2015 hebben we een nieuw motorjacht aan onze verhuur vloot mogen toevoegen. Mr. Bertus is een Tjeukermeerkruiser met 7 slaapplaatsen en behoort daarmee tot de grotere schepen van onze vloot motorboten.

Deze aanschaf stond al gepland voor het nieuwe seizoen van 2016, maar gelukkig hadden we de mogelijkheid om de nieuwe plek in onze jachthaven nu al te benutten. Door de tegenvallende weersomstandigheden tijdens het voorseizoen van 2015 merken we dat het animo om nu in het het naseizoen nog een motorjacht te huren erg groot is. We zijn dan uiteraard ook erg blij dat we deze uitbreiding van onze vloot nu al hebben kunnen waarmaken.

10 schepen in onze vloot motorboten

Met de aanschaf van Mr go to the website. Bertus telt onze vloot motorboten nu al 10 degelijke en betaalbare schepen. Van kleine motorboten van 6,5 meter voor 2 personen tot maar liefst 3 jachten voor 7 personen. Hiermee biedt onze bootverhuur een motorboot voor elk wat wils.

Mr. Bertus als last minute boeken

Kijk in het overzicht van onze jachten naar de afbeeldingen van Mr. Bertus. Hier kunt u dit ruime motorjacht direct online boeken. Uiteraard hebben we met de vervroegde komst van dit nieuwe jacht ook aantrekkelijke lastminutes beschikbaar. Kijk daarvoor op de pagina lastminute boot huren.
Mocht u nog vragen hebben over ons nieuwe motorjacht, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Vroegboek Korting

Maakt u uw boeking, dan krijgt u 5% korting op uw boeking (alleen voor de maanden maart, april en mei). Deze aanbieding is geldig tot 31-04-2020 en is alleen geldig wanneer u voor minimaal èèn week een boot huurt.

De Kalender voor 2020 staat online! Reserveer nu en leg uw favoriete schip alvast vast!

Als u een 2e week boekt zit hier ook 5% korting op ook in het hoogseizoen!

Bootverhuur Kalf in Heerenveen

Betaalbare vaarvakanties in Friesland en in de kop van Overijssel