• +31 (0)634303885
  • info@bootverhuurkalf.nl
  • Yachtcharter Kalf

Nieuw motorjacht: Mr. Klaas

Nieuw motorjacht: Mr. Klaas

Dennis Kalf No Comment

Nieuw schip voor 4 tot 5 personen.

Voor het bootverhuur-seizoen van 2017 hebben we onze vloot uitgebreid met een nieuw schip. Het betreft een 4 persoons Doerak motorjacht: Mr. Klaas.
Het schip is ondertussen volledig gerenoveerd en tevens voorzien van een nieuwe een cabriokap. Deze super moderne Doerak is zelfs vorozien van een zwemplateau. Doordat de boot zelfs een mogelijkheid heeft voor een vijfde slaapplaats is deze motorboot echt zeer geschikt voor jonge gezinnen die graag betaalbaar willen varen met de kinderen.

Onderhoud van onze motorboten

Tijdens iedere herfst- en winterperiode zijn we altijd zeer actief met het onderhoud en de vernieuwing van onze vloot motorboten. Dat begint al in oktober als we de boten uit het water halen en plaatsen in de winterstalling. En vanaf het moment dat de toeristen in april en mei richting Friesland komen liggen altijd enkele van onze motorboten weer geheel vernieuwd te wachten op de huurders die dan weer onbezorgd kunnen gaan varen in Friesland. Net als Mr. Klaas dus. U kunt Mr. Klaas hier online boeken en huren.

Vroegboek Korting

Maakt u uw boeking, dan krijgt u 5% korting op uw boeking (alleen voor de maanden maart, april en mei). Deze aanbieding is geldig tot 31-04-2020 en is alleen geldig wanneer u voor minimaal èèn week een boot huurt.

De Kalender voor 2020 staat online! Reserveer nu en leg uw favoriete schip alvast vast!

Als u een 2e week boekt zit hier ook 5% korting op ook in het hoogseizoen!

Bootverhuur Kalf in Heerenveen

Betaalbare vaarvakanties in Friesland en in de kop van Overijssel